کتاب تاریخ نان در ایران اثر ویلم فلور انتشارات ایرانشناسی
-
قطع
رقعی
رقعی -
نوع جلد
شومیز
شومیز -
گروه سنی
بزرگسال
بزرگسال
فروشنده
- ماهان تحریر
- گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی کالا
- موجود در انبار ماهان تحریر
178,500 تومان
امکان تحویل اکسپرس
۲۴ ساعته، ۷ روز هفته
امکان پرداخت در محل
هفت روز ضمانت بازگشت کالا
ضمانت اصل بودن کالا
کالا های مشابه
مشخصات فنی
مشخصات
نویسنده
دکتر ویلم فلور
مترجم
صبا کارخیران
ناشر
انتشارات ایرانشناسی
شابک
9786008351351
موضوع
تاریخ
قطع
رقعی
نوع جلد
شومیز
گروه سنی
بزرگسال
تعداد صفحه
224
وزن
250 گرم
سایر توضیحات
در فصلهای ابتدایی کتاب، چگونگی شروع کشاورزی و روشهای اولیه پخت نان در ایران را شرح داده است، همچنین به معرفی و ریشهیابی نخستین کلمان معادل نان در نواحی مختلف پرداخته است.
خرید بالای 250 هزار تومان به صورت رایگان ارسال می شود
این کتاب اثری ارزشمند از دکتر ویلم فلور، ایرانشناسی هلندی است. در این کتاب تاریخچه و جنبههای گوناگون پخت نان در ایران بررسی شده است. با توجه به اینکه که در طول تاریخ ایران، نان اصلیترین خوراک مردم در اغلب مناطق بوده است، تنوع و گوناگونی فراوانی در روشهای پخت و مواد اولیه آن وجود دارد. بهعنوان مثال گونههای فراوانی از نانهای محلی در سراسر تاریخ ایران از گذشته تا به حال وجود دارد که تاکنون توجهی به آنها نشده است. نمای کلی جنبههای اجتماعی و معنوی نان در جامعه ایرانی و اه ...بیشتر
کتاب تاریخ نان در ایران اثر ویلم فلور انتشارات ایرانشناسی
- ماهان تحریر
- گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی کالا
- موجود در انبار ماهان تحریر
178,500 تومان