مجموعه آموزشی نرم افزار etap 12.6 تحلیل سیستم های قدرت نشر مهندس یار

  • تعداد

    یک

    یک

  • متد آموزشی

    چند رسانه‌ای

    چند رسانه‌ای

فروشنده

امکان تحویل اکسپرس

۲۴ ساعته، ۷ روز هفته

امکان پرداخت در محل

هفت روز ضمانت بازگشت کالا

ضمانت اصل بودن کالا

مشخصات فنی

مشخصات

تعداد

یک

متد آموزشی

چند رسانه‌ای

مرجع صادر کننده

وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی

شماره پروانه یا مجوز

8-00024-052286

مدت زمان

5

سایر توضیحات

فصل اول: آشنایی با محیط نرم افزار
در این فصل ابتدا توضیحاتی در مورد موارد کاربرد این نرم افزار بیان شده است و سپس نحوه ایجاد یک پروژه جدید به همراه تمامی تنظیمات لازم برای ایجاد یک پروژه ذکر شده است و برای نمونه یک پروژه جدید ایجاد شده است.

فصل دوم: نحوه پارامتر دهی عناصر AC
در این فصل تمامی المان های پر کاربرد در طراحی های شبکه که در نوار ابزار المان های جریان متناوب قرار داشتند از قبیل ژنراتور, شبکه قدرت, موتور القایی و سنکرون, خط انتقال, کابل, راکتور و … توضیح کلی داده شده اند. سپس به صورت تخصصی برای هر المان نحوه پارامتر دهی آنها به همراه تمامی تنظیمات المان در نرم افزار توضیح داده شده است.

فصل سوم: نحوه پارامتر دهی عناصر DC
در این فصل تمامی المان های پر کاربرد در طراحی های شبکه که در نوار ابزار المان های جریان ثابت قرار داشتند از قبیل موتور DC , باطری, شارژر, اینورتر, UPS , کانورتر و … توضیح کلی داده شده اند. سپس به صورت تخصصی برای هر المان نحوه پارامتر دهی آنها به همراه تمامی تنظیمات المان در نرم افزار توضیح داده شده است.در سربرگ تنظیمات مربوط به هر المان تمامی پارامتر های خواسته شده برای هر آنالیز نیز ذکر شده است.
فصل چهارم: المان های اندازه گیری در نرم افزار
در این فصل تمامی المان های پر کاربرد در اندازه گیری شبکه که در نوار ابزار المان های اندازه گیری قرار گرفته اند توضیح داده شده است.وسایل اندازه گیری از قبیل آمپر متر و مولتی متر، انواع رله های ولتاژ و جریان, رله اضافه جریان و اضافه ولتاژ و …به همراه تمامی نکات مربوط به سربرگ های تنظیماتشان ارائه شده است.

در این فصل دو مثال نمونه به منظور درک بهتر نکات ارئه شده در فصول 2 و 3 و 4 ارائه شده است. که در این مثال ها ابتدا به صورت گام به گام پروژه ایجاد شده و سپس دیاگرام تک خطی پیاده سازی می شود و سپس المان های به کار رفته در این مثال ها پارامتر دهی می شوند.

فصل پنجم: پخش بار متقارن
در این فصل ابتدا نکات فنی در مورد روش های پخش بار که در نرم افزار موجود می باشد بیان شد.سپس مراحل گرفتن پخش بار در نرم افزار توضیح داده شده است. ویرایش مشخصات مربوط به آنالیز پخش بار و تنظمات لازم به صورت کامل بیان شده است. با استفاده از شبکه نمونه آنالیز پخش بار انجام شده است و تمامی جعبه ابزار آنالیز پخش بار به صورت کامل توضیح داده شده است. در انتهای این فصل با استفاده از دو مثال نمونه از ابتدا مراحل پخش بار اجرا شده و نتایج مقایسه گردیده است.

فصل ششم: پخش بار نامتقارن، DC و بهینه
در این فصل به بررسی پخش بار در شرایط خاص پرداخته شده است.هر سه حالت پخش بار نامتقارن و بهینه و همچنین پخش بار در شبکه های با جریان ثابت بررسی شده است و تنظیمات مربوط به هریک از آنالیز گر ها ارائه شده است. در انتها با استفاده از مثال نمونه به بررسی مطالب گفته شده در این فصل پرداخته شده است.

فصل هفتم: آنالیز اتصال کوتاه
مطالب فنی حاکم بر این آنالیز که باید در پروژه ها در نظر گرفت در ابتدا بیان شده است.سپس به معرفی تمامی سربرگ های مربوط به بخش تنظیمات این آنالیز نرم افزار پرداخته شده است.سپس اطلاعاتی که برای آنالیز اتصال کوتاه هریک از المان ها نیاز دارند بیان شده است و در انتها این آنالیز بر روی مثال نمونه انجام شده است.

فصل هشتم: نحوه راه اندازی موتور
در ابتدا استاندارد های مربوط به آنالیز راه اندازی موتور و روش های راه اندازی بیان شده است.سپس در پنجره مشخصات آنالیز موتور به بررسی تمامی تنظیمات مربوطه پرداخته شده است.در انتهای فصل با بررسی 2 مثال روش راه اندازی به صورت استاتیک و دینامیک موتور القایی مورد بررسی قرار گرفته است.
فصل نهم: طراحی سیستم زمین
در ابتدای فصل انواع روش های مورد استفاده برای سیستم های زمین که در پروژه های حقیقی انجام می شود بیان شده است.در گام به صورت گام به گام روش ایجاد یک سیستم زمین را برای مثال نمونه بیان کردیم.به بررسی کامل مشخصات خاک برای طراحی سیستم زمین پرداخته شده است.در گام بعدی روش های رسم شبکه زمین بیان شده است. در ادامه با استفاده از استاندارد IEEE مثالی به منظور تحلیل سیستم زمین بیان کرده ایم.

فصل دهم: آنالیز هماهنگی تجهیزات حفاظتی
در ابتدا به بررسی تمامی پارامتر ها و بخش های موجود در پنجره مشخصات آنالیز حفاظت پرداخته ایم.سپس نکات مهم و اساسی برای ایجاد یک star در نرم افزار بیان شده است و به طور نمونه یک star برای پروژه پیشنهادی ایجاد کرده ایم. سپس تمامی جعبه ابزار های موجود در صفحه star به طور کامل با وظایفشان شرح داده شده است.در ادامه با استفاده از یک مثال نمونه به مشخص کردن زمان عملکرد تجهیزات حفاظتی با استفاده از ویژگی های صفحه star پرداخته ایم.

فصل یازدهم: آنالیز هارمونیکی
در ابتدا به بیان مسائل فنی مربوط به این آنالیز پرداخته شده است.در ادامه با معرفی کامل این آنالیز گر نرم افزار به تحلیل یک مثال نمونه پرداخته ایم.در این مثال نحوه گرفتن نمودار های مختلف که در تحلیل های بعدی مورد استفاده قرار می گیرد به طور کامل توضیح داده شده است.

عناوین پروژه های کاربردی آموزش داده شده در این مجموعه آموزش نرم افزار etap نیز عبارتند از:

در فصل اول پس بیان مقدمات با ارائه یک مثال ساده نحوه ایجاد و تنظیمات ابتدایی یک پروژه در نرم افزار توضیح داده شده است.سپس با رسم دیاگرام تک خطی یک شبکه به نحوه قرار دادن المان ها از نوار ابزار بر روی صفحه ترسیم پرداخته شده است.در این مثال قصد داریم تا نحوه ترسیم دیاگرام تک خطی به منظور تغذیه یک بار موتوری با استفاده از کابل که از طریق یک ترانس کاهنده به شبکه متصل شده است را توضیح دهیم.
در فصل چهارم همان شبکه رسم شده در فصل یک را مجدد باز کرده و تمامی نکات مربوط به پارامتر دهی عناصر استفاده شده در این شبکه را بررسی کردیم.مسائل فنی مورد توجه برای المان های مدار و پارامتر های مورد نیاز که باید وارد شوند نیز بیان شده است.
در فصل پنجم دو مثال بیان شده است.در مثال اول یک بار موتوری 400 اسب بخار با ضریب توان 92 درصد با استفاده از یک ترانس 13.8 به 4.15 کیلوولت که از یک شبکه سراسری با سطح ولتاژ 13.8 کیلو ولت تغذیه می شود پرداخته شده است.بعد از رسم دیاگرام تک خطی و پارامتر دهی عناصر مدار با استفاده از آنالیزگر پخش بار عملیات پخش بار متقارن انجام شده و برروی نتایج پخش بار و مسائل فنی آن بحث شده است.
در مثال دوم این فصل که یک پروژه اجرایی بوده است شبیه سازی شده است. در این مثال شبکه از ابعاد وسیعی برخوردار بوده و سعی شده تا از تمامی المان هایی که در واقعیت استفاده می شود در این پروژه بهره گرفته شود. این شبکه از 16 باس تشکیل شده است. در این شبکه هدف تغذیه بارهای نیمه صنعتی و خانگی می باشد.
در این پروژه سعی شده تا مسائل فنی علاوه بر نکات مهم در شبیه سازی رعایت شود.به طور مثال روش ترسیم دیاگرام تک خطی به شیوه ایی است که کل شبکه توزیع از دو سمت تغذیه شود تا در صورت بروز اشکال برای یکی از ترانسفورماتور های شبکه بی برق باقی نماند. بارهای استاتیک و دینامیک و فشرده و حتی بارهای موتوری در این شبکه شبیه سازی شده اند تا بتوان در فصل های آینده تحلیل های کاملی بر روی این مثال داشت.
روش برق رسانی به باس بارهای ولتاژ بالا با استفاده از خطوط انتقال انجام شده است و در بخشی از شبکه که با استفاده از ترانسفورماتور سطوح ولتاژی به حد توزیع کاهش یافته است با استفاده از کابل برق رسانی به بارها صورت گرفته است.
در فصول بعدی به مرور تمامی آنالیز ها بر روی همین مثال انجام شده تا دید صحیحی از آنالیز کامل یک پروژه صنعتی به استفاده کننده گان از این مجموعه آموزشی بدهد.

خرید بالای 250 هزار تومان به صورت رایگان ارسال می شود
نرم افزار etap را می توان یکی از مهم ترین نرم افزارهای مورد استفاده در زمینه مهندسی برق جهت طراحی و تحلیل سیستم های قدرت دانست. محصولی که مشاهده می فرمایید کامل ترین آموزش نرم افزار etap به زبان فارسی می باشد. در مجموعه آموزشی که ملاحظه می کنید در قالب 10 ساعت آموزش مالتی مدیا نحوه استفاده از نرم افزار etap را به صورت جامع همراه با مثال های عملی فرا خواهید گرفت. این مجموعه به صورت فیلم آموزشی و به زبان فارسی می باشد. سرفصل‌های ارائه شده در مجموعه آموزشی نرم افزار etap ا ...بیشتر
مجموعه آموزشی نرم افزار etap 12.6 تحلیل سیستم های قدرت نشر مهندس یار