کتاب روش های علمی ارزیابی و تعیین عمر قفسه ای در صنایع غذایی اثر محمدرضا شاه بنده – جلد اول
-
ردهبندی کتاب
علوم مهندسی (تکنولوژی و علوم کاربردی و مهندسی)
علوم مهندسی (تکنولوژی و علوم کاربردی و مهندسی) -
قطع
وزیری
وزیری -
نوع جلد
شومیز
شومیز -
گروه سنی
بزرگسال
بزرگسال
فروشنده
- ماهان تحریر
- گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی کالا
- موجود در انبار ماهان تحریر
امکان تحویل اکسپرس
۲۴ ساعته، ۷ روز هفته
امکان پرداخت در محل
هفت روز ضمانت بازگشت کالا
ضمانت اصل بودن کالا
کالا های مشابه
مشخصات فنی
مشخصات
نویسنده
محمد رضا شاه بنده، وحید مفید
ناشر
مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران
شابک
978-600-173-009-2
موضوع
صنایع غذایی
ردهبندی کتاب
علوم مهندسی (تکنولوژی و علوم کاربردی و مهندسی)
قطع
وزیری
نوع جلد
شومیز
گروه سنی
بزرگسال
تعداد صفحه
212
خرید بالای 250 هزار تومان به صورت رایگان ارسال می شود
کتاب روش های علمی ارزیابی و تعیین عمر قفسه ای در صنایع غذایی اثر محمدرضا شاه بنده - جلد اول
- ماهان تحریر
- گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی کالا
- موجود در انبار ماهان تحریر