کتاب روش های علمی ارزیابی و تعیین عمر قفسه ای در صنایع غذایی اثر محمدرضا شاه بنده – جلد اول

  • رده‌بندی کتاب

    علوم مهندسی (تکنولوژی و علوم کاربردی و مهندسی)

    علوم مهندسی (تکنولوژی و علوم کاربردی و مهندسی)

  • قطع

    وزیری

    وزیری

  • نوع جلد

    شومیز

    شومیز

  • گروه سنی

    بزرگسال

    بزرگسال

فروشنده

امکان تحویل اکسپرس

۲۴ ساعته، ۷ روز هفته

امکان پرداخت در محل

هفت روز ضمانت بازگشت کالا

ضمانت اصل بودن کالا

مشخصات فنی

مشخصات

نویسنده

محمد رضا شاه بنده، وحید مفید

ناشر

مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران

شابک

978-600-173-009-2

موضوع

صنایع غذایی

رده‌بندی کتاب

علوم مهندسی (تکنولوژی و علوم کاربردی و مهندسی)

قطع

وزیری

نوع جلد

شومیز

گروه سنی

بزرگسال

تعداد صفحه

212

خرید بالای 250 هزار تومان به صورت رایگان ارسال می شود
کتاب روش های علمی ارزیابی و تعیین عمر قفسه ای در صنایع غذایی اثر محمدرضا شاه بنده - جلد اول