کتاب آشپزی همهچی تمام اثر فاطمه خزاعی نشر متخصصان
-
نوع جلد
سلفون
سلفون -
نوع کاغذ
تحریر
تحریر
فروشنده
- ماهان تحریر
- گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی کالا
- موجود در انبار ماهان تحریر
امکان تحویل اکسپرس
۲۴ ساعته، ۷ روز هفته
امکان پرداخت در محل
هفت روز ضمانت بازگشت کالا
ضمانت اصل بودن کالا
کالا های مشابه
کتاب آموزش تمبک اثر محمد اسماعیلی انتشارات ماهور
کتاب مستند علف، سه روایت و یک مقدمه اثر مریان کالدول کوپر
مشخصات فنی
مشخصات
نویسنده
فاطمه خزاعی
ناشر
متخصصان
شابک
9786223909160
موضوع
آشپزی
زبان نوشتار
فارسی
قطع
رقعی
نوع جلد
سلفون
نوع کاغذ
تحریر
چاپ شده در
ایران
تعداد صفحه
282
خرید بالای 250 هزار تومان به صورت رایگان ارسال می شود
این کتاب نوشته شده برای کسانی که هم از آموزشهای نصفه و نیمهی مجازی خسته شدهاند و هم وقت ندارند که از راه تجربه، فوت و فن غذاهای معمول را یاد بگیرند.گرچه این کتاب، یک راهنمای جامع، برای استفادهی هر آشپز میتواند باشد، اما هدف اصلی تهیهی غذاهایی است که روتین، پرمخاطب و بیشتر در دورهمیها استفاده میشود. نویسنده دنبال تنوع زیاد در کتاب نبوده بلکه، هدف این بوده که خواننده با روح آشپزی آشنا شود و آنگاه بتواند خودش با جابجایی کوچکی در دستورها، غذاهای متنوعی ایجاد کند. این کتاب ...بیشتر
کتاب آشپزی همهچی تمام اثر فاطمه خزاعی نشر متخصصان
- ماهان تحریر
- گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی کالا
- موجود در انبار ماهان تحریر