کتاب روش های علمی ارزیابی و تعیین عمر قفسه ای در صنایع غذایی اثر محمد رضا شاه بنده و وحید مفید انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران جلد سوم

  • رده‌بندی کتاب

    پزشکی و بهداشت و سلامت (تکنولوژی و علوم کاربردی و مهندسی)

    پزشکی و بهداشت و سلامت (تکنولوژی و علوم کاربردی و مهندسی)

  • قطع

    وزیری

    وزیری

  • نوع جلد

    شومیز

    شومیز

  • گروه سنی

    بزرگسال

    بزرگسال

فروشنده

امکان تحویل اکسپرس

۲۴ ساعته، ۷ روز هفته

امکان پرداخت در محل

هفت روز ضمانت بازگشت کالا

ضمانت اصل بودن کالا

کالا های مشابه

مشخصات فنی

مشخصات

نویسنده

پرفسور محمدرضا شاه بنده – دکتر وحید مفید

ناشر

مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران

شابک

978-600-173-184-6

موضوع

صنایع غذایی

رده‌بندی کتاب

پزشکی و بهداشت و سلامت (تکنولوژی و علوم کاربردی و مهندسی)

قطع

وزیری

نوع جلد

شومیز

گروه سنی

بزرگسال

تعداد صفحه

212

وزن

500 گرم

خرید بالای 250 هزار تومان به صورت رایگان ارسال می شود
در زمان انتشار جلد اول کتاب درباره تئوری ها و متدولوژی در سال 1390، به مخاطبین این کتاب قول داده شد که در جلد های بعدی کتاب، به طور اختصاصی به هر محصول غذایی پرداخته، کاربرد تئوری ها را در مورد هر گروه محصول جداگانه مورد بررسی قرار داده شود. در جلد دوم که در سال 1394 منتشر شد کاربرد تئوری ها در مورد مواد غذایی لبنی، غذاهای دریایی، انواع کیک و اسنک ها مورد بحث قرار گرفت و اکنون جلد سوم و آخرین جلد از این سری در رابطه با کاربرد تئوری ها به منظور تعیین زمان ماندگاری محصولات غذای ...بیشتر
کتاب روش های علمی ارزیابی و تعیین عمر قفسه ای در صنایع غذایی اثر محمد رضا شاه بنده و وحید مفید انتشارات مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران جلد سوم