کتاب تاریخ نان در ایران اثر ویلم فلور انتشارات ایرانشناسی

  • قطع

    رقعی

    رقعی

  • نوع جلد

    شومیز

    شومیز

  • گروه سنی

    بزرگسال

    بزرگسال

فروشنده

178,500 تومان

امکان تحویل اکسپرس

۲۴ ساعته، ۷ روز هفته

امکان پرداخت در محل

هفت روز ضمانت بازگشت کالا

ضمانت اصل بودن کالا

مشخصات فنی

مشخصات

نویسنده

دکتر ویلم فلور

مترجم

صبا کارخیران

ناشر

انتشارات ایرانشناسی

شابک

9786008351351

موضوع

تاریخ

قطع

رقعی

نوع جلد

شومیز

گروه سنی

بزرگسال

تعداد صفحه

224

وزن

250 گرم

سایر توضیحات

در فصل‌های ابتدایی کتاب، چگونگی شروع کشاورزی و روش‌های اولیه پخت نان در ایران را شرح داده است، همچنین به معرفی و ریشه‌یابی نخستین کلمان معادل نان در نواحی مختلف پرداخته است.

خرید بالای 250 هزار تومان به صورت رایگان ارسال می شود
این کتاب اثری ارزشمند از دکتر ویلم فلور، ایران‌شناسی هلندی است. در این کتاب تاریخچه و جنبه‌های گوناگون پخت نان در ایران بررسی شده است. با توجه به اینکه که در طول تاریخ ایران، نان اصلی‌ترین خوراک مردم در اغلب مناطق بوده است، تنوع و گوناگونی فراوانی در روش‌های پخت و مواد اولیه آن وجود دارد. به‌عنوان مثال گونه‌های فراوانی از نان‌های محلی در سراسر تاریخ ایران از گذشته تا به حال وجود دارد که تاکنون توجهی به آن‌ها نشده است. نمای کلی جنبه‌های اجتماعی و معنوی نان در جامعه ایرانی و اه ...بیشتر
کتاب تاریخ نان در ایران اثر ویلم فلور انتشارات ایرانشناسی

178,500 تومان